Αθλητικα

Πανιώνιος : «Από την αρχή, ΟΛΟΙ μαζί πιο ενωμένοι από ποτέ»

0

Το «σύνθημα» για τη δύσκολη σεζόν που έχει μπροστά του έδωσε ο Πανιώνιος, μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο που δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μία από τις πιο δύσκολες σεζόν στα 130 χρόνια της ιστορίας του έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του ο Πανιώνιος. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης θα αγωνιστεί στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, κυρίως με παιδιά των ακαδημιών, ενώ τον πάγκο της ομάδας θα αναλάβει, ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Με το μήνυμα «Από την αρχή, ΟΛΟΙ μαζί πιο ενωμένοι από ποτέ», ο Πανιώνιος δίνει το «σύνθημα» στους φιλάθλους του, να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν τον σύλλογο σε αυτό το νέο δύσκολο ξεκίνημα που αναμένεται… «Από την αρχή, ΟΛΟΙ μαζί πιο ενωμένοι από ποτέ! Ξεκινάει μια δύσκολη αλλά και συνάμα διαφορετική χρόνια για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας. Μια σεζόν στην οποία ξεκινάμε από το μηδέν με μοναδικό στόχο την επαναφορά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μας εκεί που ανήκει και αρμόζει να βρίσκεται. Από την προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας έχει ανάγκη ΟΛΟΥΣ δίπλα του. Από την Πέμπτη 08/10 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

newsneasmirniadmin

Ολοκληρώθηκε η 2η Εβδομάδα Υγείας Και Πρόληψης

Previous article

Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νέας Σμύρνης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.