ΕιδησειςΕλλαδα

Μυτιλήνη: Στην «φάκα» 20χρονη που θα πουλούσε σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και μισθωτήρια σπιτιών

0

Συνελήφθη μια 20χρονη αλλοδαπή στο λιμάνι της Μυτιλήνης από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη αλλοδαπή περίμενε δέμα από τον Πειραιά το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο και ήδη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από στελέχη τού λιμενικού μέσα στο πλοίο.

Όταν το πλοίο έδεσε στην Μυτιλήνη η 20χρονη μπήκε μέσα ώστε να το παραλάβει.

Κατά την έξοδο της από το επιβατικό πλοίο τα στελέχη του λιμεναρχείου πραγματοποίησαν έλεγχο στο δέμα όπου και εντοπίστηκαν μέσα επιμελώς κρυμμένα δύο (02) Δελτία Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας (Δ.Α.Δ.Π.) , ένα έγγραφο ΚΥΤ Μόριας τρίτων προσώπων, μία υπεύθυνη δήλωση αλλοδαπού που δηλώνει ότι φιλοξενεί έτερο αλλοδαπό και δύο (02) φωτοαντίγραφα Α.Α.Δ.Ε. εκμίσθωσης ακινήτων σε αλλοδαπούς, όλα τρίτων προσώπων, με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους όπως δήλωσε η 20χρονη στα στελέχη του λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ η 20χρονη αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο.

πηγή : in.gr

newsneasmirniadmin

Lockdown : Αποφασίζουν οι ειδικοί για Mall και κέντρα αισθητικής – Τι θα γίνει με το click inside στη Θεσσαλονίκη

Previous article

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς της Τούμπας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.