ΕιδησειςΕλλαδαΟικονομια

Ανάρτηση στον OAEΔ: Πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων

0

Σε ανάρτηση του σήμερα ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τους οριστικούς πίνακες ωφελουμένων, επιλαχόντων και αποκλειομένων, του πιλοτικού προγράμματος αναβάθμισης δεξιοτήτων 100 εποχικά εργαζομένων στον τουρισμό, που υλοποιείται μέσω της συνεργασίας ΟΑΕΔ και Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΟΠΑ).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΟΠΑ, οι καταρτιζόμενοι θα παρακολουθήσουν δωρεάν ένα από τα εξής μαθήματα με τη μέθοδο ασύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης:

-Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών, διάρκειας 25 ωρών

-Επιχειρηματικές Εφαρμογές με το MS Excel, διάρκειας 35 ωρών

-Διαδικασία ανάπτυξης και διατήρησης της προσωπικής εικόνας στο πλαίσιο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ενός ατόμου Personal Branding, διάρκειας 36 ωρών.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τρόπο της εγγραφής τους.

Με τη λήψη του μηνύματος θα υπάρχει προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών για την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Στη θέση των ωφελουμένων που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός της προθεσμίας, θα γίνεται αντικατάσταση από τους επιλαχόντες έως τη συμπλήρωση των 25 θέσεων ανά θεματική ενότητα.

Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

newsneasmirniadmin

Καταστήματα: Click away «κατά περιοχές» – Πότε επιστρέφει και τι θα γίνει με το click in shop

Previous article

Οικονομική ενίσχυση σε υγεία, οικονομία και απασχόληση για το 2021

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.